• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

60 resultaten
  1. Koop in oktober een Limited Edition Pink Ribbon gaslantaarn of warmtekussen en steun borstkankeronderzoek. Per aankoop doneren wij samen met Cosi €15,- aan Pink Ribbon!

  2. Laagsteprijsgarantie

    99% van onze klanten beveelt ons aan

    Gratis retourneren binnen 30 dagen

60 resultaten

Hartman tuinkussens in het ruime assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen

Het merk Hartman staat voor een vertrouwd en tijdloos design! Bij Kees Smit Tuinmeubelen vind je een ruime collectie Hartman tuinkussens. Hartman tuinkussens geven je tuin of balkon een gezellige uitstraling en maken je tuinmeubelen helemaal af. Hartman zorgt voor de ultieme sfeerbeleving en de Hartman tuinkussen zijn hier een onderdeel van. Het merk Hartman is meer dan alleen tuinkussens. Bekijk ook eens het ruime assortiment Hartman Tuinmeubelen bij Kees Smit Tuinmeubelen. Laat je adviseren door onze verkoopadviseurs en stel jouw favoriete combinatie samen.

Uitgelicht: Hartman katoenen tuinkussens

Katoen wordt veel gebruikt bij de fabricage van tuinkussens en voor een Hartman katoenen tuinkussen ben je bij Kees Smit Tuinmeubelen aan het juiste adres. Katoen is een natuurlijke stof en is redelijk slijtvast. Verdere eigenschappen van de stofsoort katoen zijn:

  • Katoen blijft koel in de zon;
  • Katoen is een natuurlijke en sterke materiaalsoort;
  • Katoen is een duurzame stofsoort.

Kortom, katoen is een stof dat zich in iedere tuin of op elk balkon thuis voelt.

Hartman tuinkussen kopen?

Is je oog gevallen op een Hartman tuinkussen? Bestel via onze webshop of kom gerust eens langs in één van de vestigingen. Onze verkoopadviseurs voorzien je graag van de nieuwste trends op het gebied van tuinmeubelen in combinatie met tuinkussens. Een kopje koffie of thee staat altijd voor je klaar!